Leie kajakk Olden? Vi har stabile kajakker til en perfekt utflukt

Vi har to kajakker fra Tahe Marine

Leie kajakk Olden? Her får du topp service og prisgaranti. Vi holder til 5 minutter fra Olden sentrum. Å padle her har mange fordeler:

  • Unngå folkemassene. Sjelden folk å se
  • Stabile kajakker (fire enkle, tre doble)
  • Ingen cruiseskip i 2020
  • Super service
  • Lokal guide, hvis du ønsker
Hopp til....

Tilgjengelighet

leie kajakk olden

Noen tilbakemeldinger

Verča Kučerowá
Verča Kučerowá
Read More
Amazing kajak experience! We were really contented with the services. There were no problems with changes caused by weather and people were lovely!
Pernilla
Pernilla
Read More
Hei Oddbjørn! Hadde en helt fantastisk fin opplevelse på onsdag 🙂 Tusen takk 🙂 Ha en kjempefin dag og helg!
Daniel K
Daniel K
Read More
It was really incredibly beautiful and impressive, also a lot cheaper than the kayak excursion through the cruise provider. Oddbjörn has given us a super introduction, explains everything well, and given even a map overview in the fjord. Oddbjörn and his family are really hospitable!
Maria F.
Maria F.1. juli 2020
Read More
Det var heeeelt nydelig! Verdens fineste kajakktur 🙂
Kaja B
Kaja Bjuli 2020
Read More
Magisk padling på fjorden!

Dette er det perfekte stedet for å leie kajakk Olden.

Inkludert i leie av kajakk

  • Padleåre
  • Vest
  • Kart
0
dobbelkajakker
Passer fra 5 til 80 år
0
Enkeltkajakker
Passer fra 11 år
0
prosent anbefalt

Du får med kart

Fra oss kan du padle mot Olden eller Innvik. Hvis du er erfaren eller har med guide kan du padle til Stryn, og oppover Stryneelva (kommer an på vannstanden) – eller til Loen – med storslått utsikt på alle kanter. Ved leie (uten guide) får du med et detaljert kart på turen. De fleste er ute på tur i tre timer til fire timer, noen er ute hele dagen. Ta med mat og drikke og nyt dagen.

Hvordan padle kajakk

Oddbjørn hos Olden Activities gir deg en 3-minutters video med tips:

Våttkort trengs ikke her

De fleste steder med utleie av kajakk krever våttkort. Jeg har våttkort og det gir mening når du padler på steder med bølger, båttrafikk, mye vind eller langt til land. Her er det ingen cruiseskip i 2020. Men av og til er det vind. Da bør du padle i nærheten av land, hvis du ikke har våttkort. Flytevest er alltid inkludert i leien. Du må være edru for å leie kajakk. Å padle sammen med andre, og det å være svømmedyktig øker tryggheten ytterligere – i tilfelle noe usannsynlig skulle skje. Vi tilbyr også guidet tur. Oppsummert: Med våttkort kan du padle overalt. Uten våttkort må du padle nær land (og det er like stor opplevelse)

Eskimorulle?

Eskimoene padler med stramme spruttrekk. Med en tradisjonell kajakk bør du mestre rulle, så du ikke blir sittende fast hvis du kantrer i bølgene. Kajakkene vi leier ut er derimot mer stabile, med større sittebrønn. Da sklir man “automatisk” ut (med mindre man er svært overvektig). Jeg padler hver dag, og bruker nesten aldri spruttrekk her. Men hvis det øsregner har vi spruttrekk du kan bruke, og det blir festet ganske løst.

Til venstre er bilde fra 23. juli 2020

Vanlige spørsmål

Vi har åpent fra 7 til 23.

Ja. Dobbelkajakken er fin å padle selv om barnet stopper å padle en stund. Jeg har selv padlet i mange timer, mens barnet har slappet av fremst. Men hvis barnet ikke har padlet tidligere kan det være lurt å heller starte på en liten innsjø.

Da anbefaler vi at hunden sitter framme i dobbelkajakken, og du sitter bak. For å redusere risikoen bør du padle sammen med andre mennesker også, i tilfelle du kanter (cirka en av hundre kantrer). Aller helst bør du ha kajakkerfaring for å padle med hund. Prisen for hund er den samme som prisen på folk.

Hvis du ikkje vil leie kajakk Olden er det glimrande å spasere eller sykle i området. Du kan også sitje i området og slappe av. Vi har ein privat campingbenk. Alkohol og musikk er ikkje ok. Kortsspel og sånt er sjølsagt ok. Benken er til venstre på biletet, like ved kajakkane i skuggen.

For de minste er det redningsvest. For ungdom og voksne er det flytevest. Vi har mange vester, fra 15 kilo og oppover til 90+. Vest, åre og kart er alltid inkludert.

Du kan låne to spruttrekk gratis – hvis du har padlet kajakk før. Har du ikke padlet før, er spruttrekk potensielt en risikofaktor. Det er ikke vanlig å bruke når det er lite bølger og vind. Padleårene har ringer som stopper de fleste dråpene.

Se bilder og info lengst nede.

Det er ror på dobbelkajakkane, samt tre av enkeltkajakkene. Men husk at hovedpoenget med ror er ikke å svinge. Hovedpoenget er å holde kajakken i rett retning. I vind vil kajakken snu seg mot vinden. Roret er laget for å motvirke effekten, og er spesielt nyttig for å holde kajakken på rett kurs i sterk sidevind. Inuittene (eskimoene) padlet uten ror. Hvis kajakken din skjener til en side er det sannsynligvis på grunn av padleteknikken. Da er det bedre å fikse litt på teknikken enn å bruke roret til å justere retningen.

Det er toalett tilgjengelig hvis/når smittetallet i Norge er null. Vi anbefaler at du går på toalettet før du ankommer. Du kan bruke skogen, bare ikke etterlat søppel.

En enkel og fin reisebeskrivelse blir sendt automatisk etter at du har booket. Det tar fem minutt å kjøre fra Olden sentrum.

Ja. Vi har mange private parkeringsplasser, som er gratis.

Snart. Gi oss en lyd

I tillegg til leie kajakk Olden har vi elsykler. Du kan leie, med eller uten guide. Vi har også guidede fotturer, med en fantastisk guide. Sjekk menyen for flere aktiviteter.