Vanlige spørsmål

Vi blir nedringt, og det er hyggelig – men vi klarer ikke håndtere mengden anrop. Heldigvis finner du svaret på alt her – raskere enn å ringe. Trykk gjerne ctrl+F for å søke etter et spesielt søkeord. Spørsmålene er inndelt i kategoriene ‘Kajakk’ og ‘Andre spørsmål’

Om kajakk

Tilgjengeligheten er oppdatert i sanntid. Du ser tilgjengelighet for alle datoer og klokkeslett ved å trykke på bookingknappen.

Ja, trykk på kontakt. Skriv ønsket aktivitet, dato, klokkeslett og telefonnummer.

Guidet tur er cirka 3 timer. Utleie er 4 timer. Men det er også mulig å leie i 3 timer (kun klokka 9 til 12 eller 10 til 13)

Vi tilbyr kajakkleie i 3 eller 4 timer (trykk på den flytende knappen ‘Book Nå’). Du kan selvfølgelig padle i kortere tid, men betalingen er den samme som 3 eller 4 timer (det hadde blitt trafikkaos med kortere utleieperioder)

Omtrent det samme som du ville hatt på deg på fjelltur den samme dagen. Altså at du kler deg etter forholdene. Du kan låne badesko her (gratis) eller padle barbeint.

På sommeren anbefales ingen av delene. Poenget med drakt er primært å holde varmen under dykking, snorkling eller aktivitet der du er mye i kontakt med vannet.

På sommeren er vannet vanligvis 16 til 20 grader her (vi har den varmeste lokasjonen i området). Vil du padle her når det er kjølig anbefaler vi padlehansker for å holde varmen på hendene. Vi har 2-3 par padlehansker. Personlig bruker jeg padlehansker når luft eller vann ligger på 8 grader eller kaldere.

Ja (hvis vi har ledig på tidspunktet du ønsker). Gå til Kontaktskjema og skriv navnet (som du booket med), samt ønsket dato og tidspunkt.

Avbestilling mer enn sju dager før: 100 prosent refusjon.
Avbestilling mindre enn sju dager før: 50 prosent refusjon.
Avbestilling 48 timer før, eller mindre: Ingen refusjon.
Full refusjon hvis yr.no klokka 08 melder 6 m/s vind eller mer når du skal padle (ikke i vindkastene)

Da finner du mest sannsynlig svaret her.

Trykk gjerne ctrl+F for å søke etter stikkord.

Andre spørsmål

Ja. Men du må forhåndsbestille god tid i forvegen, så du er sikret plass. Gå til kontaktskjema og skriv ønsket aktivitet, dato, klokkeslett og mobilnummer. Men vi anbefaler å booke på vanlig måte (trykke på booking-knappen). Da behøver du ikke bestille lang tid i forveien.

Vanligvis. Vi tar imot kroner, euro og dollar. Men du må forhåndsbestille, så du er sikret plass (hvis det er ledig i det vi får behandlet forespørselen din). Gå til kontaktskjema og skriv ønsket aktivitet, dato og klokkeslett.

Ja (hvis vi har ledig på tidspunktet du ønsker). Skriv navnet (som du booket med), samt ønsket dato og tidspunkt i ‘Message us’ nede i hjørnet

Ja, men inntil viruset har roet seg anbefaler vi at du går på toalett før du kommer.

Ta kontakt, så skal vi svare så fort som mulig

Utfordringa er terrenget. Der det er flatt er det stort sett dyrka mark. Elles er det bratt. Langs vegane er det trafikkstøy på sommaren. Skulle eg campa, utan å få kjeft ville eg campa på Utvikfjellet. Der er det også toalett (ved rastepass på toppen)

Beliggenhet ser du under her. Du får en perfekt veibeskrivelse etter booking. Vi har også guidet kajakktur flere steder, ta kontakt.