Oppdatering april 2024: Vi har nok folk, men noen av guidene skal videre på nye eventyr i 2025 – så du kan gjerne skrive eller ha oss i tankene for 2025.

Discover Olden søker etter utadvendte turledere for sommersesongen. Selv om det ikke kreves noen tidligere erfaring som turleder, vil enhver erfaring innen kundeservice, friluftsliv eller bare jobbe på beina hele dagen bli vurdert som en fordel.

To gjestar på guida tur i 2021. Arbeidsoppgåvene dine er primært å jobbe med kajakkutleige og guida kajakktur. Fleire arbeidsoppgåver kan du lese lenger ned.

Kvifor søke? (heile teksten blir omsett til nynorsk snart)

Hvis du liker å utforske det naturen har å tilby, snakke om mat og historier, og bare generelt være rundt mennesker, så ta kontakt med oss ​​i dag.

Våre verdiar 

Siden vår grunnleggelse har vi vært i aktive i tur- og aktivitetsmarkedet. Vår tradisjon med eksepsjonell turkvalitet og topp kundeservice ville vært umulig uten vårt førsteklasses team av turledere. Selv om vi foretrekker solfylte dager, gjør vi mange turer i øsende regn. Uansett hva som skjer der ute, stråler vi selv i ruskevær.

Ansvar og forventningar 

Våre turledere sørger for at alt går knirkefritt, og at våre gjester har det flott på tur, dag ut og dag inn. Som ansiktet til vårt selskap må du ha eksepsjonelle kundeserviceferdigheter, være veldig organisert og kunne jobbe godt både som en del av et team og individuelt. Våre ansatte bruker mange hatter: guide, problemløser, leder og samtalepartner. Det er de åpenbare kvalifikasjonene, men ikke mindre viktig er evnen til å jobbe fleksible timer og ha en sterk følelse av teamstolthet.

Du får opplæring. Etter hvert som din ekspertise og kompetanse vokser, vokser også porteføljen av aktiviteter du kan lede. Guidene våre bruker en del tid på guiding, men også mye tid på til å hjelpe med kajakkutleie, svare på telefoner, vedlikehold, kjøring og mer.

kayak rental olden
Foto: Håvard Tonning- Leie kajakk Olden

Utdanning og erfaring 

Opplæring, kursing og nødvendig kompetanse blir gitt. En dynamisk jobb som dette passer for personligheter som er glade i å jobbe ute i all slags vær, og stille de samme spørsmålene om og om igjen, mens de alltid forblir rolig og munter.

Kort sagt, du liker å være sammen med mennesker og folk liker å være sammen med deg.

Vanlege spørsmål

Kor mange timar per veke er det normalt?
Frå 10 til 30. I skuleåret er vi fleksible, så da kan du ofte velge kor mykje du vil jobbe.

Forventes vi å jobbe i helgene?
Lørdag og søndag er vanligvis travle dager, så ja, det forventes at du jobber i helgene.

Hvor store er gjestegruppene? Vi aksepterer én enkelt person på tur, men snittet er 4-5 per tur. Maksimal gruppe er 8-12 personer (avhengig av type tur)

Når starter sesongen eller kontrakten? Vi starter som smått den siste helga i april eller første helga i mai, men du kan starte senere enn det (for eksempel når du er ferdig med eksamen)

Søk i dag ved å trykke på kontakt, eller fyll ut engelsk skjema under